Is bloggen het echt waard? SEO Nijmegen perspectief over bloggen

Is bloggen het waard wanneer het gaat om het bouwen van een online aanwezigheid? Mijn antwoord is JA! Nu ga ik uitleggen waarom dit het geval is.

Het is waar dat het een tijdje kan duren voordat je enige resultaten ziet met betrekking tot leads en mensen die zich subscriben voor je pagina door bloggen, maar bloggen is het echt waard. Een blog is geweldige marketing. Het werkt 24/7, zelfs als je slaapt. Daarnaast is het een goedkope investering.

Het andere maakt niet uit

Ook al is er veel competitie onder de bloggers, je moet niet denken aan deze bloggers, maar in plaats daarvan focussen op je eigen succes. Als je dat doet zul je progressie maken en vooruitgaan, niet stil staan. Je moet je zelf positioneren als leider door het delen van kwalitatieve content, ten alle tijden. Deel je kennis door blog posts zodat je lezers hiervan hun voordeel kunnen hebben en progressie kunnen boeken. Wees niet bang door te delen wat je kent, als je jouw kennis deelt zal dit zeker van toepassing komen in de toekomst. Je bouwt vertrouwen op bij je lezers en in de ruil daarvoor deel jij meer kwalitatief advies. Biedt oplossingen aan voor je lezers.

Is het ook waard?

Bloggen is het helemaal waard omdat er genoeg Google zoekacties worden gedaan per dag. Stel je voor hoeveel blog posts er hoog ranken in de zoek machines. Wanneer mensen naar antwoorden zoeken over verschillende topics, zullen ze ook langs jouw blog komen als deze op de juist manier is geoptimaliseerd. Blog tenminste 3-4 keer per week. Je blog post moet minimaal 500 woorden hebben om te kunnen ranken in de zoek resultaten. Er zijn andere belangrijke factoren die een rol spelen voor goede zoekmachine optimalisatie, maar daar ga ik niet op in in deze blog. Mocht je hier meer over willen weten, bezoek dan Skyrocket City.

Bloggen is het dus zeker waard, maar je moet er hard voor werken. Daarna moet je natuurlijk beginnen. Dus nogmaals, des te sneller je start, des te makkelijker het wordt om er geld mee te verdienen.  

zoekmachine optimalisatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *